Συντάχθηκε απο τον Administrator

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Squarebooks.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Προσωπικά δεδομένα:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προς πώληση προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου ( ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). Η εταιρία Squarebooks.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγουμένη έγκρισή σας χρήση. Το Squarebooks.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Ακύρωση παραγγελίας:

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση μιας παραγγελίας στέλνοντας e-mail στο info@square.gr Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Τρόποι πληρωμής:

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το Squarebooks.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

1. Με αντικαταβολή.

2. Μέσω τραπεζικής κάρτας (viva wallet)

3. Μέσω πληρωμής Paypal.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνικά, καλώντας το τηλέφωνο 6979217154.

Τρόπος & χρόνος αποστολής: 

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Η αποστολή εντός ευρωπαϊκής ζώνης εκτελείται από το Squarebooks.gr μέσω courier. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για όλους τους προορισμούς κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή από 1 έως 7 εργάσιμες και υπολογίζεται από την ημέρα επιβεβαίωσης της πληρωμής σας. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην πόρτα της εργασίας – οικίας σας, εκτός και αν μας υποδείξετε πως επιθυμείτε να παραλάβετε ο ίδιος από το κατάστημα courier.

Τιμές:

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.. Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τα ίδια τα προϊόντα. Ειδικά τα χρώματα των προϊόντων μας μπορεί να διαφέρουν από τα χρώματα των φωτογραφιών λόγω οθόνης ή εκτύπωσης.

Διάφορα:

1. Ανωτέρα βία: Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) που θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε σχετικά με e-mail.

2. Ευθύνη: Το Squarebooks.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του.

3. Ζημιές: Ο πελάτης έχει την απόλυτη ευθύνη για βλάβες στα προϊόντα από τη στιγμή της παράδοσης προς αυτόν. Οι ζημιές μεταφορών πρέπει να υποδειχθούν άμεσα στον μεταφορέα καθώς και στην εταιρία μας εγγράφως με e-mail. Οι αλλαγές (αν γίνουν αποδέκτες) γίνονται μόνο με τις αρχικές συσκευασίες και με χρέωση των μεταφορικών στον πελάτη. Επίσης έχετε διορία να επισημάνετε τυχών φθορές μόνο 24 ώρες από τη παραλαβή των εμπορευμάτων με φωτογραφίες στο e-mail της επιχείρησης.

4. Η αποδοχή των όρων χρήσης ισχύει και κατά την τηλεφωνική παραγγελία, οπότε ο πελάτης οφείλει να έχει ενημερωθεί πριν παραγγείλει. Μετά την πραγματοποίηση της τηλεφωνικής παραγγελίας κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται από την εταιρία ως προς το προϊόν παραγγελίας.

5. Τροποποίηση των όρων: Το Squarebooks.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

8. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του Squarebooks.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών.(N.2251/19949 που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση).

Τόπος δικαστικών αρμοδιοτήτων και για τις δυο πλευρές είναι η Χαλκίδα/Εύβοια.

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – Επιστροφή προϊόντων:

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους. Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως με e-mail στο info@square.gr με θέμα «Υπαναχώρηση». Ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις). Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του. Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προιόντων. Περιορισμός ευθύνης: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν παρέχει εγγύηση, ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.